Blog –

Punchmachine met stof

Een Fancyfair bij onze kerk bracht me aan het werk om een paar schilderijen te maken. Schilderen kan ik niet maar als ondernemer had ik een nieuwe machine in de winkel die ik toch moest uitproberen. Dat was de punchmachine. (Uitspraak: punsjmasjiene of punsjer)

Creatief zijn is mijn passie, het hoeft geen kunst te zijn

Een hobby was geboren! Ik heb er veel mee gedaan.

Punchen is heel makkelijk. Niet goed? Punch er over heen. al mijn creativiteit kan ik erin kwijt. De nachten duren lang, slecht slapen is bekend bij de ziekte van Parkinson. Geen juf is bereid geweest me te komen helpen, zo s’nachts. Dus ik pruttel wat door. Ik hoef niet te presteren van mezelf. Het hoeft geen kunst te zijn. Wel een redelijke tevredenheid… ik voel me er goed bij…. ik vind zelf dat ik leer (geforceerd autodidact), maar niet uitgeleerd. Bekijk het resultaat.

klik hier voor meer info punchen.

 ===========================